Meniu

Despre Mine

Despre Jean de la Craiova


Jean de la CraiovaCa artist de succes dorinta mea este sa atrag publicul si sa-i ofer melodiile pe care le asteapta. Imi place nespus de mult sa cant in fata unei audiente receptive pe care sa o incant cu performantele mele vocale.  Cea mai mare rasplata o gasesc in ovatiile si aplauzele publicului. Alaturi de Taraful meu suntem disponibili pentru ocazii festive, aniversari de familie, evenimente de afaceri si petreceri private unde vom putea crea o atmosfera placuta.


Atmosfera se schimba atunci când se canta live. si mai ales, când se canta bine.Ganditi-va ce surpriza vor avea invitaii dvs. când îşi vor vedea pe viu  interpretul îndragit.


Cu un repertoriu muzical bogat şi variat, aducem buna dispozitie şi veselie în sufletul celor care ne asculta. Acesta este compus din cele mai diverse genuri muzicale:  muzica lautareasca , manele, muzica de petrecere, muzica usoara si folclor.
Pentru orice eveniment putem colabora şi cu alti interpreti de muzica populara, muzica usoara sau manele în functie de preferinte, de asemenea mai putem aduce  instrumentisti la cerere, pentru nuantarea atmosferei cat şi pentru placerea creata de acestia cantand la un instrument  traditional şi original; trupe de balet, dans oriental, dansuri de societate.

Prestatia muzicala poate fi de  2 ore sau pentru intregul parcurs al evenimentului.

Pentru o petrecere reusita nu ezitati sa ne contactati

Pentru evenimente sau concerte cu Jean de la Craiova accesati sectiunea de contact! contacteaza acum